Ειδικός Αναπαραγωγής – Λέκτορας, Η.Π.Α.

Κόστος Εξωσωματικής

Το κόστος εξωσωματικής γονιμοποίησης με δικά σας ή δανεικά ωάρια μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο, οπότε συνιστάται να έχετε ενημερωθεί επακριβώς για όλες τις θεραπείες της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, ώστε να γνωρίζετε τυχόν πρόσθετες χρεώσεις που μπορεί να επιβαρυνθείτε στην προσπάθειά σας.

Κόστος Εξωσωματικής

Το κόστος εξωσωματικής γονιμοποίησης ή των λοιπών υπηρεσιών της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής διαμορφώνεται ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του ζευγαριού. Στόχος είναι η ενημέρωση του ζευγαριού για τις επιλογές που προσφέρονται σχετικά με την εξωσωματική, την μικρογονιμοποίηση και την κατάψυξη ωαρίων ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξέτασεων, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτελέσμα με το μικρότερο κόστος.

Εξωσωματική & Κόστος

  • Εξωσωματική Γονιμοποίηση (3 Ωοληψίες)

    3500€

    Περιλαμβάνονται 3 ωοληψίες με διέγερση κι εξωσωματική γονιμοποίηση ωαρίων, μικρογονιμοποίηση ICSI και 1 εμβρυομεταφορά. Παρέχεται η δυνατότητα για καλλιέργεια βλαστοκύστης ή έμβρυα 3ης ημέρας, το οποίο θα αποφασιστεί από κοινού με το ζευγάρι λαμβάνοντας υπόψιν τις πιθανότητες επιτυχίας.

  • Μέθοδος Διαχωρισμού Σπέρματος

    300€

    Εκτός της μικρογονιμοποίησης ICSI συστήνεται σε ζευγάρια με υπογονιμότητα λόγω ανδρικής αιτιολογίας να επιλέγουν κάποια μέθοδο διαχωρισμού σπέρματος, όπως ZyMot ή PICSI βάσει των αποτελεσμάτων του σπερμοδιαγράμματος για καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας της εξωσωματικής.

  • EmbryoGlue, In Vitro Ωρίμανση Ωαρίων (IVM)

    0€

    Συνήθως το καλλιεργητικό μέσο embryoglue, όπως και η in-vitro (εξωσωματική) ωρίμανση ωαρίων παρέχονται δωρεάν, εφόσον κριθεί απαραίτητο για την επιτυχία της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

  • Κατάψυξη Ωαρίων (4 Ωοληψίες)

    4000€

    Πραγματοποιούνται 4 κύκλοι διεγέρσης ωοθηκών με σκοπό την κατάψυξη ωαρίων, τα οποία δύναται να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον για τεκνοποίηση. Συστήνεται να κρυοσυντηρηθούν περισσότερα από 20-40 ωάρια για αισθητά υψηλότερα ποσοστά ζωντανών γεννήσεων.

  • Εξωσωματική με Δωρεά Ωαρίων

    5500€

    Στο κόστος περιλαμβάνεται η παρακολούθηση της δότριας ωαρίων, όπως και όλες οι απαραίτητες εξετάσεις της, η ωοληψία, η καλλιέργεια βλαστοκύστεων και η εμβρυομεταφορά.

  • Σπερματέγχυση

    500€

    Συμπεριλαμβάνεται η επεξεργασία του σπέρματος, όπως και η υπερηχογραφική παρακολούθηση του ενδομητρίου και των ωοθυλακίων με σκοπό την ωρίμανση του ωαρίου σε φυσικό κύκλο ή σε ήπιο πρωτόκολλο διέγερσης ωοθηκών.

*Ο παραπάνω τιμοκατάλογος είναι ενδεικτικός και τα κόστη δύναται να διαφοροποιηθούν. Επίσης, εξαιρούνται οι εξετάσεις αίματος, οι οποίες θα συνταγογραφηθούν μέσω ΕΟΠΥΥ, όπως και η φαρμακευτική αγωγή.

Σχετικά Θέματα
Υπογονιμότητα

Υπογονιμότητα

Ένα σημαντικό μέρος της φροντίδας για τη γονιμότητα είναι ο εντοπισμός της υπογονιμότητας...

Εξωσωματική Γονιμοποίηση (IVF)

Εξωσωματική Γονιμοποίηση

Η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας της γονιμότητας...

Μικρογονιμοποίηση (ICSI)

Μικρογονιμοποίηση ICSI

Η μικρογονιμοποίηση, ICSI ή ενδοκυτταροπλασμική έγχυση σπέρματος...